2017-01-17 07:48:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kapkodás nélkül dolgozhat

Napi horoszkóp január 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha a kapcsolatában sok a ki nem mondott probléma, és az elnyomott feszültség, akkor számíthat rá, hogy ma mindez a felszínre fog törni. A további út már nem lehet a menekülés. Álljon a sarkára és nézzen vele szembe!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Olyasvalaki részéről érheti ma támadás, akitől a legkevésbé várta volna. Lehet, hogy nem szándékosan, de ez most mit sem számít. Azért ne reagálja túl a helyzetet. Ráér később tisztázni a problémát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ráérősen telik a napja, hiszen már jó előre előkészített mindent, amire a mai nap során szüksége lesz a feladataihoz. Jó érzéssel tölti el, hogy kapkodás nélkül dolgozhat. Délután még szórakozásra is lesz lehetősége!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma a tapintatosságé a főszerep! Ön nagy lelki érzékenységről tehet tanúbizonyságot a mai nap során egy konfliktusban, amibe vétlenül, és talán kívülállóként keveredik bele. Sikerül is elsimítania a problémát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma rengeteg dolga akadhat, még szerencse, hogy váratlan segítsége is lesz a mai napon. Ne csináljon ego-kérdést a dologból, és most az egyszer adja át az irányítást másnak!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Annyi feladata halmozódott fel mára, hogy azt sem tudja, mivel kezdje elsőként. Üljön le, és egy kávé mellett írja össze a teendőit. Délutánra már sikerül úrrá lennie a káoszon.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben a Merkúrral. Egészségügyi és jogi problémákat is hozhat a mai nap. A magánéletében sem úgy sikerülnek a dolgok, mint ahogyan szeretné. Egy bögre citromfű tea segíthet leküzdeni a stresszes helyzeteket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy kényes üggyel kapcsolatban önnek kell igazságot tennie. Bár nehezen vállalja fel az efféle szerepet, most mégsem bújhat ki alóla. Szerencsére amilyen ügyesen forgatja a szavakat, sikerül diplomatikusan letudnia a dolgot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma csak kerülő úton érhet el sikert. Első nekifutásra semmi sem jön össze, és meglehetősen elfárasztja a folytonos újratervezés. Ha teheti, menjen haza egy kicsit korábban a munkából! A mai napból a kevesebb is bőven elég lesz...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A bolygók megfázást, betegséget jeleznek. Ha rosszul érzi magát, mindenképp menjen el az orvoshoz, és feküdje ki a betegséget. Most értelmetlen lenne túlerőltetnie magát, a munkahelyén amúgy sem alakulnak túl rózsásan a dolgok. Jobb, ha otthon marad pár napig!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jobban kordában kellene tartania az érzelmeit. Ha nem kedvel valakit, akkor az sajnos nagyon is látványosan kiül az arcára… Pedig jobb lenne, ha kicsit alkalmazkodóbb lenne, főleg a munkahelyén!

Halak: II. 19. - III. 20.
Sajnos nem sikerül elkerülnie egy veszekedést, pedig ön is tudja, hogy jobb lenne nem belemenni a parttalan vitába. Önnek valószínűleg igaza van, de most mégsem tud győzedelmeskedni.

(Noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: